Ε. Παπαρίζου: Ξέχασαν το κουστούμι της στο ταξί και βγήκε στη σκηνή με τα δικά της ρούχα!

Ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη τη βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision έβγαλε την όμορφη Έλενα Παπαρίζου έξω από τα ρούχα της. Ευτυχώς ο σύντροφός της ήταν αυτό που βρέθηκε στο πλευρό της και έδωσε λύση στο πρόβλημά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό, η Έλενα και οι συνεργάτες της είχαν καταλήξει στα ρούχα των δύο εμφανίσεών της τη συγκεκριμένη βραδιά. Επρόκειτο για ένα κοντό σέξι φόρεμα του Απόστολου Μητρόπουλου για το ντουέτο της με τους Vegas και ένα λευκό κοστούμι επώνυμου σχεδιαστή για τη δεύτερη εμφάνισή με τη Βίκυ Λέανδρος.

Όμως, το λευκό κοστούμι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια της τραγουδίστριας… Στον δρόμο για το Gazi Music Hall ο συνεργάτης της που μετέφερε τα ρούχα, το ξέχασε μέσα στο ταξί! “Πολύ δικός της άνθρωπος μπήκε σε ένα ταξί μαζί με τα ρούχα που είχε ετοιμάσει γνωστός σχεδιαστής για τη βραδιά. . Μόνο που πληρώνοντας και βγαίνοντας από το ταξί, ξέχασε να τα πάρει! Αποτέλεσμα ήταν να χαθούν καθώς το όχημα δεν ήταν μισθωμένο από κάποια εταιρεία ραδιοταξί”, αποκάλυψε άνθρωπος που έζησε από κοντά το περιστατικό.

Όπως ήταν λογικό, η Ελενα έγινε έξαλλη. Παρά τον εκνευρισμό της όμως, φρόντισε να καλύψει το περιστατικό με απόλυτο επαγγελματισμό, διαλέγοντας κάτι από την προσωπική της γκαρνταρόμπα, που έφερε την τελευταία στιγμή ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης από το σπίτι της.
Εμάς πάντως μας φάνηκε εντυπωσιακή και με τα δικά της ρούχα!

Read More

And More