Ε. Παπαρίζου στο TLIFE: Full ερωτευμένη μιλάει για την συνεργασία με την Ν. Θεοδωρίδου και την αγάπη!

Ε. Παπαρίζου στο TLIFE: Full ερωτευμένη μιλάει για την συνεργασία με την Ν. Θεοδωρίδου και την αγάπη! | tlife.gr

Ερωτευμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ θα βρει ο νέος χρόνος την Έλενα Παπαρίζου! Η τραγουδίστρια έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη και πλέον δεν το κρύβει. Δεν διστάζει να του δώσει ένα γλυκό φιλί μπροστά στην κάμερα αλλά και να μιλήσει για όσα της αρέσουν πάνω του, που για την ακρίβεια είναι όλα!

Το TLIFE συνάντησε την όμορφη Έλενα στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα!

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και με το γνωστό πια γάργαρο γέλιο της δέχτηκε να μας μιλήσει, λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, για την συνεργασία της με την Νατάσα Θεοδωρίδου, το νέο τους ντουέτο, τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και για το τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη!

Φέτος, με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή στον Βοτανικό. Μια πολύ δυνατή συνεργασία κι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί.

Έχει αγαπηθεί και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί όλοι μαζί έχουμε ενωθεί, εμείς αρχικά και νομίζω ότι πάντα το καλό αποτέλεσμα φαίνεται. Όταν περνάει καλά ο κόσμος βγαίνει πολύ προς τα έξω, Τώρα που έρχονται και οι γιορτές, εύχομαι να έρθει ο κόσμος να έρθει να μας δει και να ενωθεί με την δικιά μας την πολύ όμορφη παρέα.

/

Το καινούριο σας τραγούδι “Λάθος αγάπες” το λέτε στο πρόγραμμα;
Βέβαια, το προλογεί πάντα η Νατάσα κιόλας! Ανοίγουμε το πρόγραμμα μαζί και το λέμε στα πρώτα μας ντουέτα αλλά και στα δεύτερα.

Αρέσει στον κόσμο;

Βέβαια και για να μην ξεχνιόμαστε πρόκειται για ένα κομμάτι του Γιώργου Θεοφάνους.

/

Πώς είναι η συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου;
Η αλήθεια είναι ότι με την Νατάσα είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά από την άλλη, στην τελική, με τον τρόπο που βάζουμε τους στόχους μας θέλουμε το ίδιο. Αυτή η συνεργασία, από αυτή την άποψη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που την έχω κάνει. Θα μου μείνει αξέχαστη!

Μέσα στις γιορτές θα δουλεύετε, οπότε θα είστε στην Αθήνα;
Ναι, θα είμαστε παρεούλα! Θα έχουμε την οικογένεια του Βοτανικού.

/

Θυμάστε κάποια έντονα κάποια από τις γιορτές που έχετε περάσει;
Θα πω κάτι πάρα πολύ θετικό που πάντα θυμάμαι από μικρό παιδί ότι τα Χριστούγεννα ήταν πάντα ντυμένα λεύκα και το πιο δυσάρεστο είναι ότι έχασα τον πατέρα μου, παραμονή Χριστουγέννων. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει και μάλιστα χθες (14 Δεκεμβρίου) θα είχε και γενέθλια.
Γενικότερα μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα γιατί είναι, για μένα, μια οικογενειακή γιορτή και μου αρέσει να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι και να τρώμε. Από μάνα, πατέρα, παππούδες, γιαγιάδες, ανίψια, εγγόνια, αδέρφια, ξαδέρφια, να γίνεται χαμός θέλω! Να είναι μαι μεγάλη ζεστή αγκαλιά.

/

Τι θα ζητήσετε φέτος από τον Άγιο Βασίλη;
Αγάπη! Αγάπη και όλος ο κόσμος να έχει υπομονή.

Δες την εμφάνιση της Έλενας στην ελληνική εβδομάδα μουσικής του Sfera μέσα από τις φωτογραφίες του δικού μας Πέτρου Χόντου!

READ more