Ε. Παπούλια: Αποκαλύπτει την ηλικία της και τι πλαστικές επεμβάσεις θα έκανε!

Λίγο πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα του μιούζικαλ Δαίμονες στο Θέατρο Παλλάς η Εβελίνα Παπούλια φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK! Και μιλάει στον Γιάννη Πουλόπουλο για /όλα! Από το τι θα απαντούσε σε ενδεχόμενη πρόταση γάμου του αγαπημένου της μέχρι το αν θα έκανε πλαστικές επεμβάσεις ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της!

Σε συνέντευξή σου έχεις δηλώσει ότι παρόλο που παντρεύτηκες δύο φορές, ο γάμος δεν σου ταιριάζει.
(γελάει) Nαι, το είπα και το εννοώ γιατί εμένα ο γάμος δεν μου παρέχει κανενός είδους ασφάλεια, ούτε αισθάνομαι ότι με ηρεμεί, όπως συμβαίνει συνήθως. Όταν παντρεύτηκα, αισθάνθηκα ότι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ελευθερίας έπαψε να υπάρχει.

Τι θα απαντούσες στον αγαπημένο σου , Φώτη Παπαθεοδώρου, αν σου κάνει πρόταση γάμου;
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το έχουμε συζητήσει και σχεδόν γελάμε με το ενδεχόμενο. Αφού καμιά φορά λέει στους φίλους μας για πλάκα: “Όταν η Εβελίνα μού πει να παντρευτούμε, καλύτερα να τα μαζέψω και να φύγω”. Εντάξει, είμαι σε μία ηλικία που έχω καταλάβει πια ότι δεν χρειάζομαι έναν γάμο για να με επιβεβαιώσει. Αν αποφασίσω να παντρευτώ τρίτη φορά. Θα αρχίσω να ψάχνομαι αν τα πάω καλά με τον εαυτό μου. (γελάει)

Λες την ηλικία σου;
Ασφαλώς. Είμαι 41ετών. Δεν έχω πρόβλημα με την ηλικία μου. Μια ηθοποιός όσο μεγαλώνει αλλάζει η γκάμα των ρόλων που μπορεί να ερμηνεύσει κι αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που έχ/ω ζήσει υπέροχα χρόνια γιατί να ντρέπομαι για την ηλικία μου; Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από τον χρόνο, ούτε έπαθα καμία κρίση όταν πάτησα τα 40. Μεγαλύτερο σοκ είχα πάθει όταν μπήκα στα 30.

Θα τολμούσες μια πλαστική επέμβαση;

Αν εξαιρέσει το λίφτινγκ, έχω πει στον εαυτό μου ότι θα τα κάνω όλα, αλλά δεν θα ενημερώσω κανένα. (γελάει)

Δεν έχεις αποφασίσει κάτι για την ώρα;

Καλέ, τι λες; (γελάει) Προσέχω τον εαυτό μου, αλλά δεν μου αρέσουν οι ακρότητες. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει να κάνω μπότοξ, αλλά δεν μου κράτησε καθόλου, γιατί οι μύες μου είναι πολύ δυνατοί, οπότε δεν είχε νόημα να το επαναλάβω. Θέλω το δέρμα μου να είναι σε καλή κατάσταση και φροντίζω να τι ενυδατώνω συχνά, αν και κρέμες άρχισα να χρησιμοποιώ στα 35 μου. Δεν είμαι τόσο επιμελής, αλλά αν πάρω το DNA των γονιών μου νομίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσω ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ζήτησες από την Άννα να σου πει κάποια μυστικά ομορφιάς της;
Την Άννα τη θαυμάζω πολύ γιατί είναι ένα τρομερά πειθαρχημένο άτομο Προσέχει τη διατροφή της και γι’ αυτό το θεϊκό κορμί. Αλλά τι συμβουλή να της ζητήσω, όταν το δικό μου πρόγραμμα διατροφής είναι μέσ στην ατασθαλία;

Διάβασε περισσότερα στο OK!

Read More

And More