Ε. Παπούλια - Χ. Κοτέντος: Για ψώνια στη Θεσσαλονίκη!

Ε. Παπούλια – Χ. Κοτέντος: Για ψώνια στη Θεσσαλονίκη! | tlife.gr

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά »Δύο ξένοι», Εβελίνα Παπούλια, εδώ κι ένα μήνα έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, λόγω της θεατρικής παράστασης »Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο», στην οποία συμπρωταγωνιστεί, μαζί με τον επίσης γνωστό ηθοποιό, Αλέξανδρο Ρήγα. Επιπλέον, από τις 21 Ιανουαρίου, η ίδια μαζί με το συγκρότημά της »Zand the Band» και την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, ξεκινάει παραστάσεις στο θέατρο Badminton.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό »ΟΚ», το απόγευμα της 27ης Δεκεμβρίου, η 39χρονη ηθοποιός, που δεν αποχωρίζεται λεπτό την 12χρονη κόρη της Αφροδίτη, βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα για ψώνια, όπου συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, Χριστόφορο Κοτέντο. Ο σχεδιαστής και κριτής του »Next top model», επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα για να δώσει στυλιστικές συμβουλές σε πελάτισσές του, παρουσιάζοντας τους και την νέα του συλλογή.

Άνθρωπος που συνάντησε από κοντά την Εβελίνα και τον Χριστόφορο, είπε χαρακτηριστικά: »Η Εβελίνα δοκίμασε και διάλεξε κάποιες από τις δημιουργίες του σχεδιαστή, ενώ αργότερα οι δυο τους, μαζί με παρέα της ηθοποιού γευμάτισαν σε εστιατόριο της περιοχής.»

Στην επόμενη φωτογραφία, η Εβελίνα με την κόρη της και τον Φώτη Παπαθεοδώρου, μέλος του συγκροτήματος, ο οποίος, σύμφωνα με το περιοδικό, έχει έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό και οι δυο τους περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί.

Διάβασε περισσότερα στο »ΟΚ» που κυκλοφορεί!

READ more