E. Rybolovleva: Η 23χρονη Ρωσίδα καλλονή που πήρε τον Σκορπιό μαζί με τον πλούσιο πατέρα της!

Στα χέρια της οικογένειας του Ρώσου Κροίσου Dmitri Rybolovlev και των δυο όμορφων κοριτσιών του πέρασε ο Σκορπιός της Αθηνάς Ωνάση.
Η νεαρή κληρονόμος του σκεφτόταν καιρό να το δώσει, και ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό Dmitri Rybolovlev ήταν αυτός που φέρεται πως προχώρησε στην αγορά του.

Έτσι, έπειτα από διαδικασίες αρκετών μηνών, ένα “όνειρο ζωής” γινόταν πραγματικότητα καθώς αποκτούσε τον Σκορπιό και το μικρό νησάκι Τσοκάρι από την Αθηνά Ωνάση. Ένα μικρό παράδεισο που θα χαρεί με τις δυο του κόρες του Ekaterina και Anna.
Ποια είναι όμως η 23χρονη Ekaterina που απασχολεί τα Media με την κοινωνική της ζωή και ετοιμάζεται να περάσει τα επόμενα καλοκαίρια της στο Σκορπιό που ανήκε στην Αθηνά;

Η Ekaterina γεννήθηκε στη Ρωσία και από μικρή έζησε στο Μονακό και την Ελβετία. Είναι η μεγάλη αδυναμία του πλούσιου πατέρα της Dmitri και έχει καταφέρει παρά τα 23 της χρόνια να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media.
Τώρα είναι φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής και πέρσι αγόρασε ένα από τα ακριβότερα διαμερίσματα στο Μανχάταν. Πρόκειται για ένα πολυτελέστατο σπίτι που κόστισε 88 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που αποδεικνύει το καλό αλλά και ιδιαίτερα ακριβό γούστο της.

Η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού, όμως φαίνεται πως μοιράζεται κοινές αγάπες με την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, καθώς και οι δυο αγαπούν την ιππασία και συμμετέχουν συχνά σε αγώνες. Η Ekaterina έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα και πολλές φορές έχει συμμετάσχει σε μεγάλες ιππικές αναμετρήσεις.

Η ίδια πλέον φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ευτυχής καθώς θα έχει την δυνατότητα να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ρωσίας, Ελλάδας και Μανχάταν.

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι που αγόρασε:

Read More

And More