E-Shopping! Ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές και gadgets με έκπτωση μέχρι 80%

Η περίοδος που ζούμε δεν επιτρέπει σπατάλες και καταναλωτικές απερισκεψίες! Κάθε αγορά, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη πρέπει να γίνεται με σύνεση και μελέτη! Η αγορά σήμερα κρύβει πιο πολλές ευκαιρίες και πιο πολλές προσφορές από ποτέ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια σωστή έρευνα αγοράς, να συγκρίνεις τις τιμές και τα προϊόντα και φυσικά να αρπάζεις την ευκαιρία όταν σου δίνεται!


H καφετιέρα espresso θεωρείται από πολλούς πολυτέλεια ενώ για άλλους είναι βασικό αξεσουάρ της κουζίνας! Στο site apothema.gr θα τη βρεις στα 136 ευρώ και θα έρθει στο σπίτι σου σε 2-4 ημέρες! Δεν θα χρειαστείς ούτε πιστωτική κάρτα αφού θα πληρώσεις στον υπάλληλο που θα την παραδώσει!

Μήπως ήρθε η στιγμή για νέα τηλεόραση; Οι τιμές για την ίδια συσκευή είναι διαφορετικές σε κάθε κατάστημα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο skroutz.gr και να μελετήσεις τις τιμές κάθε προιόντος ανά μαγαζί! Το site αυτό συγκρίνει και σε συμβουλεύει για την ιδανική αγορά, όπως αυτή η τηλεόραση F&U, 16.4″, LCD στα 129 ευρώ.

Το e-shop.gr είναι ένα από τα παλαιότερα on line καταστήματα της Ελλάδας! Ξεχωρίζει γιατί εκτός από πολύ καλές τιμές έχει πολύ καλό after sales service προσφέροντας συχνά εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς. Τι θα έλεγες για καινούριο laptop με 499 ευρώ όπως αυτό το FUJITSU LIFEBOOK;

Φυσικά η μόδα έχει την τιμητική της στο διαδίκτυο! Υπάρχουν χιλιάδες siteσ που προσφέρουν επώνυμα κομμάτια σχεδιαστών με έκπτωση που αγγίζει το 80%. Το outnet.com είναι ένα από αυτά! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη γνησιότητα των ρούχων και των αξεσουάρ ενώ έχει εκπτώσεις όλο το χρόνο προσφέροντας πραγματικές ευκαιρίες όπως αυτές οι DKNY πλατφόρμες με 79,51 ευρώ!

To buldoza.gr είναι το πλέον ανανεωμένο και ασφαλές ελληνικό site με περισσότερα από 10.000 προϊόντα από 300 brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, είδη σπιτιού και προσωπικής φροντίδας! Οι τιμές τους είναι από 10% μέχρι και 45% φθηνότερες όλο το χρόνο ενώ μπορείς να κάνω τις αγορές σου με ή χωρίς πιστωτική κάρτα! Στην περίπτωση που εσύ θέλεις να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα μπορείς να έχεις έως 12 άτοκες δόσεις χωρίς κανένα άγχος γιατί υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές! Κρύβει καταπληκτικούς θησαυρούς όπως αυτο το American Vintage φόρεμα στα 25 ευρώ.

Ψάχνεις γυαλιά ηλίου και φοβάσαι ότι θα αναγκαστείς να ξοδέψεις πάλι ένα υπέρογκο ποσό; Λάθος! Το asos.com είναι το μεγαλύτερο γυναικείο e-shop με καταπληκτικές τιμές και δεν σε επιβαρύνει καθόλου με έξοδα μεταφοράς! Μπορείς να παραγγείλεις σήμερα αυτά τα γυαλιά 15,74 ευρώ και να φτάσουν στην πόρτα σου χωρίς cent παραπάνω!

Με λίγο ψάξιμο θα βρεις κλασικά, διαχρονικά κομμάτια από επώνυμες εταιρίες σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές! Εμείς βρήκαμε για εσένα αυτό το JLO By Jennifer Lopez λευκό πουκάμισο στο plus4u.gr στα 16 ευρώ! Στην ειδική κατηγορία του site bazaar 80% σε περιμένουν καταπληκτικές προσφορές να τις ανακαλύψεις!

Σε λίγες ημέρες ξεκινούν τα μπάνια στη θάλασσα! Μαζί με τη δίαιτα ξεκινάει και η έρευνα αγοράς για το νέο μαγιό! Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να κόψεις τους υδατάνθρακες γιατί σου βρήκαμε το τέλειο κομμάτι στην τέλεια τιμή! Στο laredoute.gr θα το βρεις αυτό το μπικίνι τρίγωνο σουτιέν με ενίσχυση, μίντι σλιπ, από 80% πολυαμίδη, 20% ελαστάνη στα 20,40 ευρώ.

Ακόμη το σκέφτεσαι για το e-shopping;

Read More

And More