Ε. Σπανού: Θαύμασε το σύντροφό της στην πασαρέλα! Βίντεο

Καθόλου εντύπωση δεν μας έκανε όταν είδαμε στο κόκκινο χαλί του Madwalk την Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια συνηθίζει να πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις γενικότερα αλλά αυτή τη φορά είχε κι έναν ιδιαίτερο λόγο, τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο συμμετείχε στην επίδεξη του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου και η Ελισάβετ δεν θα μπορούσε να λείπει! Άλλωστε πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους…

Μαζί στην Ελισάβετ, πριν την έναρξη του show εντοπίσαμε και την Μαρία Λουίζα Βούρου. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στο φακό κι αυτό που μας έκανε ετύπωση ήταν το διαφορετικό look της Μαρία Λουίζας αφού είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε εκείνη. Μας το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος με τα μαγικά χέρια, Δημήτρης Σταματίου.

Επιλέξαμε να κάνουμε κάτι που δεν την έχουμε ξανάδει, μια εντελώς νέα εικόνα. Κάναμε τα μαλλια καρέ μαζεύωντας τα από μέσα κι έτσι δημιουργήσαμε μια αίσθηση καρέ ενώ τονίσαμε τα ματιά της και αφήσαμε τα χείλη σε φυσικές αποχρώσεις”, μας απκαλύπτει ο γνωστός make up artist και hair stylist.

Στη συνέχεια η Μαρία Λουίζα και η Ελισάβετ πήραν τις θέσεις τους και απόλαυσαν το show. Στο φινάλε της βραδιάς, με τον Stan να είναι επί σκηνής, η κάμερα του TLIFE εντόπισε τον σύντροφο της τραγουδίστριας ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κεφάτος!

Δες το βίντεο!

Read More

And More