E. Χατζίδου: H προετοιμασία για το D.W.T.S και η επέμβαση στη μύτη της! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου βρισκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 4 και ο φακός του TLIFE τη συνάντησε έξω από την σχολή χορού που πήγε για την πρώτη πρόβα και τα γυρίσματα του show του Ant1!

Η Ελένη σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έκανε πρίν ένα μήνα επέμβαση στη μύτη της τόσο για να τη βελτιώσει όσο και για το διάφραγμα που τα τελευταία χρόνια την ταλαιπωρούσε και την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά!

Σύμφωνα με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, τους τελευταίους μήνες η δυσκολία στην αναπνοή της ήταν αρκετά έντονη κάτι που την έκανε να επισπεύσει την επέμβαση.

Η Ελένη ζήτησε από το γιατρό της να της βελτιώσει και λίγο αισθητικά τη μύτη της και όπως βλέπεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του TLIFE, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από καλό!

Αυτές τις μέρες η Ελένη αναρρώνει και από μια μόλυνση που έπαθε από πίλινγκ που έκανε με αποτέλεσμα να γεμίσει το πρόσωπό της σπυράκια.

Τόσο με την επέμβαση όσο και με τη μόλυνση η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες κλεισμένη στο σπίτι και τώρα, ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη είναι έτοιμη να χορέψει με πάθος στο show του Αnt1!


Η Ελένη χαρούμενη και ανανεωμένη, χαιρετάει τον φωτογράφο του TLIFE!

Read More

And More