Ε. Χατζίδου: Στα backstage της φωτογράφησης για τη συνεργασία με Χολίδη – Μενιδιάτη!

Η γυναικεία φωνή που θα συνοδεύει τον Χρήστο Χολίδη με τον Χρήστο Μενιδιάτη από τις 11 Απριλίου στο “Frangelico Upper Class” θα είναι η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια που έκανε μεγάλη επιτυχία με το “Χειρότερα” ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συνεργασία του καλοκαιριού και εμείς την συναντήσαμε πριν λίγες μέρες στην επίσημη φωτογράφηση για την αφίσα.

/

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την “τσάκωσε” στα παρασκήνια, όπου χαλαρή και ευδιάθετη, ετοιμάστηκε για τις πρώτες λήψεις. Φορώντας ένα μακρύ see through λευκό φόρεμα, η Ελένη πόζαρε όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

/

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ανοιξιάτικος νυχτερινός χάρτης της παραλιακής αποκτά όλο και περισσότερα σημεία που θα διεκδικήσουν την προτίμηση του αθηναϊκού κοινού, με τους δυο συνονόματους καλλιτέχνες: Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης να ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους στο “Frangelico” σε ένα ξεχωριστό μουσικό σχήμα που θα ανεβάσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τη θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

/

Η πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη, του Χρήστου Μενιδιάτη και της Ελένης Χατζίδου είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 11 Απριλίου.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More