Έφη Αχτσιόγλου – Δημήτρης Τζανακόπουλος: Το love story των δυο πολιτικών που περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε στα έδρανα της Βουλής και πρόκειται να επισφραγιστεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς όπως έγινε γνωστό, σε τέσσερις μήνες περίπου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η πρώην υπουργός Εργασίας είναι πέντε μηνών έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους, το οποίο μάλιστα θα είναι αγόρι! 

Το love story των δύο πολιτικών που περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γνωρίζονταν από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξανασυναντήθηκαν στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Τα πηγαδάκια γνώριζαν ότι οι δύο πολιτικοί είναι ζευγάρι από το 2018, ωστόσο η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε από την ίδια την πολιτικό τον Ιούλιο του 2019 μέσα από το Rise Tv: 

H -τότε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- είχε παραδεχθεί: «Έχω σχέση με πολιτικό». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε ποιον αναφέρεται είχε απαντήσει: «Ε! Δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

 

Ο Βηματοδότης, είχε γράψει το 2018, ότι εκείνο το Πάσχα το ζευγάρι είχε περάσει τις διακοπές του στο Πήλιο, στο χωριό Καλαμάκι όπου διατηρεί εξοχικό σπίτι η Έφη Αχτσιόγλου. Εκεί, μάλιστα, ήταν και οι γονείς της πολιτικού και έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία μεταξύ τους. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι δεν φάνηκε να ενοχλείται από τα αδιάκριτα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής, ούτε καν και από άλλους πολιτικούς, κυρίως βουλευτές της ΝΔ που βρέθηκαν κι εκείνοι στην ίδια περιοχή για τις διακοπές του Πάσχα.

Μάλιστα, ένα δημοσίευμα των Παραπολιτικών τους είχε «πιάσει» σε ρομαντικό ραντεβού στο Παγκράτι. Αυτή ήταν η δεύτερη κοινή έξοδός τους, αφού η πρώτη έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και οι δυο για το Περιφερειακό Συνέδριο. Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν έκρυψαν στιγμή τη σχέση τους, κάνοντας κοινές διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, όπως η Κίμωλος και βγαίνοντας ρομαντικές εξόδους μόνο οι δυο τους.

Read More

And More