Έφη Αχτσιόγλου: Παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο!

Στις αρχές του 2018 έγινε γνωστή η ρομαντική σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και την πρώην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Οι δυο τους  κράτησαν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και απέφευγαν συστηματικά να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση. Ωστόσο, ενάμισι χρόνο μετά η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχεται δημόσια πως είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σε συνέντευξή της στο Rise η Έφη Αχτσιόγλου ήρθε αντιμέτωπη με πιο προσωπικές ερωτήσεις και χωρίς υπεκφυγές απάντησε σε όλα.

«Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;», ακούγεται η ερώτηση του δημοσιογράφου και η απάντηση είναι ευθεία: «Έχω σχέση με πολιτικό». Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος: «Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι παραπάνω;» και ακόμη πιο γρήγορα έρχεται η απάντηση: «Ε δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α’ Αθηνών, υποψηφιότητα».

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι τον Απρίλη του 2018 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες με τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στο  Παγκράτι , ενώ το περσινό καλοκαίρι, το πέρασαν μαζί στο Πήλιο, την γενέτειρα της υπουργού.

Read More

And More