Έφτιαξε το πορτραίτο της πεθεράς της χρησιμοποιώντας τοστ!

Η 27χρονη Laura Hadland μάλλον αγαπάει πολύ τη πεθερά της για να σκεφτεί να κάνει κάτι τέτοιο. Έφτιαξε για εκείνη ένα ξεχωριστό δώρο γενεθλίων. Δημιούργησε το πορτραίτο της χρησιμοποιώντας ψωμί του τοστ. Ένα πορτραίτο με διαστάσεις 995μ x 13.5μ.

Το πορτραίτο αυτό τιμήθηκε ως το μεγαλύτερο μωσαϊκό φτιαγμένο από ψωμί του τοστ στον κόσμο και κατέκτησε μία θέση στο βιβλίο Guiness. ”Είναι ένα σπάνιο δώρο που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και μεράκι”, δηλώνει η Laura. Ζήτησε μάλιστα βοήθεια κι από 40 φίλους της προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα της.

Χρησιμοποίησαν 9.852 φέτες του τοστ και έψησαν αρκετές από αυτές προκειμένου να δημιουργηθούν φωτοσκιάσεις. ”Ήταν τέλειο που σπάσαμε το ρεκόρ. Ήταν μια υπέροχη μέρα. Είμαι συγκινημένη που με βοήθησαν οι φίλοι μου σε αυτό. Είναι ένα δώρο γενεθλίων που όμοιό του δεν υπάρχει. Μιας και εργάζομαι σε μουσείο η επαφή μου με τα μωσαϊκά είναι καθημερινή οπότε ήταν πολύ ωραίο που δημιούργησα ένα δικό μου, μοντέρνο, με το αγαπημένο μου φαγητό. Εξάλλου σε όλους μας αρέσουν τα τοστ”, λέει η 27χρονη ενθουσιασμένη.

Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πως αγαπάει πάρα πολύ τη πεθερά της και την έχει σαν τη καλύτερη φίλη της. ”Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό τον κόπο και για το δώρο που μου έκαναν. Η Laura είναι η καλύτερη νύφη που θα μπορούσα να είχα. Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων και τώρα το πρόσωπό μου φιγουράρει στο βιβλίο Guiness”, δηλώνει η τυχερή πεθερά.

Read More

And More