Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα, η οποία εδώ και χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους. Η μητέρα της ήταν από την αρχή ως το τέλος στο πλευρό της.

Το TLIFE, επικοινώνησε με την μητέρα της ηθοποιού η οποία μας επιβεβαίωσε το θάνατό της κλαίγοντας με λυγμούς.

Η Τζούλια Μπάρκα, το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90, είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, πριν από περίπου τρεις μήνες στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, όπου δεν άντεξε και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Η ίδια είχε δηλώσει ακόμα: “Δεν με δέχονται στο αντικαρκινικό”. Η μητέρα της είχε μιλήσει για τους φρικτούς πόνους της Τζούλιας αλλά και την άρνηση του νοσοκομείου να την δεχτούν. Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε δημόσια έκκληση για την κόρη της, η οποία έχει ανάγκη να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο, καθώς οι πόνοι της είναι αφόρητοι.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Εκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες, ενώ τελικά αποθεώθηκε ως σύμβολο του σεξ.

Κατά τη διάρκεια του Σόου της σε Νυχτερινό Μαγαζί το 2002 η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι Μπάρκα είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας. Εκεί όμως που προσπαθούσε να ανανήψει, το χτύπημα της μοίρας ήταν αμείλικτο, καθώς προσεβλήθη από καρκίνο.

 

Read More

And More