Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και συγγραφέας

Σε ηλικία 67 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος Έλληνας συγγραφέας, δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου, Γιώργος Μπράμος.  «Έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου. Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Μαρίνος Μπράμος μέσα από μια λακωνική ανακοίνωση: «Σήμερα έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο πατέρας μου Γιώργος Μπράμος. Αντίο μπαμπά. Σ’ αγαπώ. Πληροφορίες για όσους θα ήθελαν να παραστούν στην κηδεία του θα αναρτήσω τις επόμενες ημέρες».

Ποιος ήταν ο Γιώργος Μπράμος

Γεννήθηκε το 1952 στην Τρίπολη. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, αρθρογράφος και κριτικός κινηματογράφου σε εφημερίδες και περιοδικά και ήταν επιτελικό στέλεχος στον τομέα του προγράμματος στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση.

Έχει εκδώσει δύο συλλογές διηγημάτων («Βρεγμένο ρούχο»/1993 και «Άσπρα γένια»/2006) και δύο μυθιστορήματα («Μαύρα μάτια»/1999 και «Το ψέμα του λύκου»/2013).

Συνεργάστηκε στα σενάρια των ταινιών «Ήταν ένας ήσυχος θάνατος» της Φρίντας Λιάππα, «Καλή πατρίδα, σύντροφε» του Λευτέρη Ξανθόπουλου, «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη, «Ξένια» του Πατρίς Βιβανκός, «Terra incognita» του Γιάννη Τυπάλδου.

Read More

And More