Έγινε μανούλα για πρώτη φορά και ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram! (pic)

Το διάσημο μοντέλο κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη του μέχρι τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, όπου αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε ένα πάρτι. «Κανείς δεν γνώρισε ότι ήμουν έγκυος. Ήταν η πρώτη δημόσια έξοδός μου. Κατάφερα και κράτησα καλά κρυμμένο το μυστικό μου. Ας είναι καλά τα χειμερινά παλτό!», είχε εξηγήσει τότε σε συνέντευξή της. Αυτό, λοιπόν, κατάφερε να κάνει και με τη γέννηση του μωρού της, αφού έγινε μανούλα για πρώτη φορά χωρίς να το μάθει κανείς και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από το Instagram.

Ο λόγος για την Erin O’Connor, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της. «Είχαμε πολλές και πολλές αγκαλιές τις τελευταίες μέρες έτσι σκέφτηκα ότι έφτασε ο καιρός να σας πω ότι έφερα στον κόσμο το μωρό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα και θερμά μηνύματα, τις ζεστές ευχές σας και την υποστήριξή σας. Πραγματικά βρισκόμαστε στο φεγγάρι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μάλιστα, λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία που έβγαλε στο δωμάτιο τοκετού λίγο πριν γεννήσει και στην οποία σχολίασε: «Περιμένοντας τον Eddie…». Και στις δύο αναρτήσεις, τα likes και τα σχόλια με ευχές για το νεογέννητο μωράκι, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More