Έγινε πατέρας ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης! Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE

Μας χάρισε στιγμές μεγάλης συγκίνησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία, όταν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (χρυσό στην καρδιά όλων των Ελλήνων) στην Κολύμβηση και τώρα ο Σπύρος Γιαννιώτης ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας. Ανήμερα της γιορτής του η σύζυγος του Ισμήνη έφερε στον κόσμο τον γιο τους και γέμισε χαμόγελα χαράς της οικογένεια.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχή πατέρα που μας επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο νέο. Όπως ανέφερε στο TLIFE η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. “Ναι, γεννήθηκε ο γιος μας πριν δυο μέρες στο μαιευτήριο Έλενα. Ευχαριστούμε πολύ το γιατρό μας κύριο Κολλιόπουλο για την φροντίδα στο μωρό και την σύζυγό μου”, δήλωσε ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης.

Μιλώντας πρόσφατα στο TLIFE για τον γιο του, είχε αποκαλύψει πως θα τον μάθει σίγουρα να κολυμπά, αλλά δεν σκοπεύει να τον πιέσει να ασχοληθεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού με την κολύμβηση, αν δεν είναι επιθυμία του.

“Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που πιέζει και δεν θα έχω την απαίτηση ν’ ασχοληθεί με την κολύμβηση επειδή το έκανε κι ο πατέρας του… Σίγουρα θα θέλω να είναι μέσα στο νερό και στη θάλασσα, αρκεί να του αρέσει και να τον εκφράζει. Από τη στιγμή που θα του συμβαίνει αυτό, εγώ θα είμαι δίπλα του για κάθε του απόφαση. Σίγουρα όμως θα μάθει από μικρός να κολυμπάει… Όλα τα παιδιά είναι σημαντικό να γνωρίζουν κολύμπι άσχετα με το πώς θα το εξελίξουν αυτό κι αν θα θέλουν ν’ ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ TLIFE

Read More

And More