Έγκυος για τέταρτη φορά η σύζυγος διάσημου σταρ του Χόλιγουντ!

Ήξερε από παλιά ότι θέλει να γίνει μητέρα και να αποκτήσει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια και το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Η 33χρονη σύζυγος του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ που μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί είναι και πάλι έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ο λόγος φυσικά για τον Alec Baldwin και την σύζυγό του Hilaria που σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν ένα ακόμη μωράκι. Η fitness guru, μάλιστα, που είναι για τέταρτη φορά έγκυος αποκάλυψε πως έκλεισε το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ανέβασε μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram.

Γεια σου πρώτο τρίμηνο. Κατά καιρούς ποστάρω φωτογραφίες από τις εγκυμοσύνες μου στο Instagram. Προσπαθώ να μένω σε φόρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρόλο που ξεφεύγω και τρώω λίγο παραπάνω και γιορτάζω την αλλαγή στο σώμα μου. Όλες οι γυναίκες περνάμε αυτές τις αλλαγές στο σώμα μας, όταν είμαστε έγκυες. Είναι εκπληκτικό και θέλω να δείξω πως είναι φυσιολογικό, αντί να ντρέπομαι για τα κιλά μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η Hilaria Baldwin.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012, υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί, την κόρη του Carmen Gabriela, τον Αύγουστο το 2013. Ακολούθησε ο γιος τους Rafael Thomas και ο γιος τους Leonardo Ángel Charles και τώρα έρχεται ένα ακόμη μωράκι!

Read More

And More