Έγκυος η Miranda Kerr! Λίγους μήνες μετά το γάμο αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της!

Λίγους μήνες μετά το γάμο υπερπαραγωγή με τον ιδρυτή του Snapchat, Evan Spiegel, η Miranda Kerr είναι και πάλι έγκυος και περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο μωρό της. To πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Evan.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανακοίνωσε στο E! News πως “H Miranda, o Εvan και ο Flynn ανυπομονούν να καλωσορίσουν στην οικογένειά τους το νέο μέλος”.

Ο μικρός Flynn, γιος της Miranda Kerr, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Orlando Bloom είναι μάλιστα, 6 χρόνων και όπως φαίνεται ήθελε πολύ ένα αδελφάκι και είναι ενθουσιασμένος με τα ευχάριστα νέα.

Να σημειώσουμε πως ο παραμυθένιος γάμος της Miranda Kerr με τον επί 3 χρόνια σύντροφό της και CEO του Snapchat, Evan Spiegel, έγινε μέσα στο καλοκαίρι, υπό άκρα μυστικότητα. Η τελετή ήταν ιδιωτική, με 45 φίλους και λίγους συγγενείς που παρακολούθησαν συγκινημένοι το μυστήριο και το αγαπημένο ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Και θαύμασαν φυσικά την εντυπωσιακή νύφη που έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της. Με έμπνευση από την εμφάνιση της Grace Kelly στο γάμο της με τον πρίγκιπα Rainier του Μονακό, η Miranda Kerr διάλεξε για το γάμο της ένα νυφικό του οίκου Dior που την έκανε να θυμίζει πριγκίπισσα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 2014 και η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2016. Το πανέμορφο αγγελάκι της Victoria’s Secret είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα The Times, ότι εκείνη και ο σύντροφός της απέιχαν από κάθε σεξουαλική επαφή, μέχρι τουλάχιστον τον γάμο τους.

Read More

And More