Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η δημόσια ανακοίνωση στο Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι.

Η 40χρονη ποπ σταρ έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας 11/4, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Έκανα λοιπόν ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», έγραψε, εξηγώντας ότι έκανε το τεστ αφού παρατήρησε ότι είχε πάρει βάρος. «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω ταξίδι στο Μάουϊ μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος, χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης… και… θα κάνω μωρό», ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μάλιστα, η 41χρονη τραγουδίστρια θέλησε να δώσε και λίγο παραπάνω… σασπένς στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανέφερε ότι η κοιλιά της μεγαλώνει αρκετά γρήγορα και μπορεί να υπάρχουν «δύο εκεί μέσα», κάτι που φαίνεται ότι της δημιουργεί ένα έξτρα άγχος.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της τραγουδίστριας με τον αρραβωνιαστικό της Σαμ Ασγκάρι, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και έξι χρόνια, ενώ η ίδια έχει ακόμη δύο γιους από τον γάμο της με τον Κέβιν Φέντερλίν.

Ποιος είναι ο Σαμ Ασγκάρι

Ο Σαμ Ασγκάρι γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1994 και είναι Ιρανός. Γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν της Τεχεράνη και μεγάλωσε μαζί με τρία μεγαλύτερα αδέλφια.

Στην ηλικία των 2 ετών, ο πατέρας του μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια παρέμεινε στην Τεχεράνη. Τελικά, ο Σαμ, μαζί με τη μητέρα και τις αδελφές του, εντάχθηκαν στον πατέρα τους στις ΗΠΑ όταν ήταν έφηβος. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το Slumber Party ft. Tinashe το 2016. Ο Σαμ Ασγκάρι πρωταγωνίστησε στο  μουσικό βίντεο και η χημεία στην οθόνη τους μετατράπηκε από τότε σε μια γεμάτη πραγματική σχέση.

Ο γοητευτικός γυμναστής σε συνέντευξή του στο Forbes περιέγραψε τους δύσκολους πρώτους μήνες, όταν ήρθε στην Αμερική χωρίς να μιλάει αγγλικά: «Ήταν ένα πολιτιστικό σοκ, προσπαθώντας να προσαρμοστώ σε άλλη χώρα χωρίς να μιλάω καν τη γλώσσα».

 

Τον Ιούλιο του 2019 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Once Upon a Time in Hollywood». Τον Σεπτέμβριο 2019 η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον συνόδευσε στα DaytimeBeauty Awards, όπου εκείνος τιμήθηκε με το βραβείο Excellent Achievement in Health.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τον Μάρτιο του 2017, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να δημοσιεύει ένα βίντεο από τα 23α γενέθλια του αγαπημένου της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου, με τους θαυμαστές τους να ανυπομονούν για τον γάμο τους.

Η διάσημη ποπ σταρ, πλέον δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτά της για τον γυμναστή και αυτό αποδεικνύεται από τις αμέτρητες αναρτήσεις της αλλά και τις δημόσιες εξομολογήσεις που κάνει σε εκείνον μέσα από τα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Read More

And More