Έγκυος η Χριστίνα Βραχάλη: Το φύλο του μωρού που περιμένει

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς τον Δεκέμβριο θα αποκτήσει το πρώτο παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life (το οποίο επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του TLIFE), η γνωστή αθλητικογράφος του OPEN, υποδέχτηκε τη χαρμόσυνη είδηση με πολλή χαρά και συγκίνηση και δηλώνει έτοιμη για το σπουδαίο δώρο ζωής.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Χριστίνα Βραχάλη πήρε μία θαρραλέα απόφαση και είπε το «ναι» στην ασύγκριτη αλλαγή στη ζωή της. Παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού της έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας. Οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, καθώς εκείνος κινείται εκτός χώρου. Είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς, παρόλο που πλέον δεν είναι ζευγάρι. Χαρακτηριστικό είναι ότι διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και ο χωρισμός τους υπήρξε συναινετικός και βελούδινος.

Το φύλο του μωρού που περιμένει

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον της Χριστίνας, όπως οι γονείς και η αδελφή της, γνωστή στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, γνώριζαν τα ευχάριστα και όλοι μαζί ανυπομονούν να υποδεχτούν τη μικρή… επαναστάτρια, που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή τους. Η δημοσιογράφος διανύει τον έκτο μήνα της κύησής και όλα κυλούν ομαλά, αφού έχει ήδη αρχίσει να ονειρεύεται τη νέα ζωή με την κόρη της.

To TLIFE εύχεται στη Χριστίνα Βραχάλη με το καλό!

Read More

And More