Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Αναστασία Καίσαρη!

Πριν καλά καλά κλείσουν ένα χρόνο γάμου η Αναστασία Καίσαρη και ο Τόμας Πέρσι είναι σε γλυκιά αναμονή για το πρώτο τους παιδί. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων και κόρη του Κώστα Καίσαρη και ο Βέλγος επιχειρηματίας είναι στα καλύτερά τους και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real Life, το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβρη πλέη σεπελάγη ευτυχίας και αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στην όμοφη Πελοπόννησο. Η είδηση, άλλωστε, της εγκυμοσύνης έκανε την Αναστασία Καίσαρη να ενθουσιαστεί, αλλά και ταυτόχρονα να αποφύγει κάθε κοσμοπολίτική εξόρμηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το ζευγάρι πάντως, έχει βρει τον επίγειο παράδεισό του στην Πελοπόννησο και χαλαρώνει με βουτιές και βόλτες στην παραλία.

Το ζευγάρι στα τέλη του 2019 έκανε ένα διπλό γάμο καθολικό και ορθόδοξο και ήταν το talk of the town της κοσμικής Αθήνας.

Μετά τον ορθόδοξο γάμο ακολούθησε μια από τις πιο φαντασμαγορικές δεξιώσεις που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του παλαιού αεροδρομίου. Στη δεξίωση που είχε από πασαρέα αλά Victoria Secret και μπάντες τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενώ οι λαμπεροί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό , τον πολιτικό χώρο αλλά  και τη showbiz, διασκέδασαν με την καρδιά τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Read More

And More