Είδηση-βόμβα: Εκτός “Star Academy” ο Νίκος Καρβέλας!

Καζάνι που βράζει θύμιζε τον τελευταίο καιρό το “Star Academy”! Ναι, ναι, καζάνι που βράζει και όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε ακριβώς θα γινόταν η… έκρηξη. Και η έκρηξη αυτή έγινε. Έγινε πριν από λίγο, με την απόφαση του Epsilon να λύσει πρόωρα την συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα!
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο Νίκος Καρβέλας δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του “Star Academy”!
“…Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα”.
Με αυτή ,λοιπόν, την λιτή ανακοίνωση, κάπου εδώ μπήκε το τέλος στην συνεργασία του γνωστού μουσικοσυνθέτη με το κανάλι, μιας και η αλήθεια είναι ότι μετά τον επικό καβγά του περασμένου Σαββάτου, τα λέει πια όλα η… σιωπή!
Και για όσους δεν είναι… διαβασμένοι, – αν και το αποκλείω -, να σας πω ότι το Σάββατο που μας πέρασε έγινε το… “έλα να δεις” στο stage του “Star Academy”, ανάμεσα στο Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Καρβέλα, ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τον Μένιο Φουρθιώτη.
Οι δύο άνδρες λογομάχησαν έντονα και πραγματικά από ένα σημείο και μετά η όλη διένεξη πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει τον λόγο πρώτα στην Ναταλία Γερμανού να μιλήσει και να ακούσει την βαθμολογία της, με αποτέλεσμα ο Νίκος Καρβέλας να θεωρήσει πως ο Μένιος Φουρθιώτης τον προσπερνά!
Έτσι, αποφάσισε να περάσει στην… τηλε-αντεπίθεση, μη διστάζοντας μάλιστα να αποκαλύψει στον αέρα, πως το κανάλι του είχε στείλει εξώδικο πριν από λίγο καιρό με την αιτιολογία ότι ήταν λίγο πιο… λακωνικός απ ΄όσο θα έπρεπε στις τοποθετήσεις του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι “από την μία μεριά μου στέλνεις εξώδικο γιατί δεν μιλάω και τώρα είναι η δεύτερη φορά που δεν μου ζητάς να μιλήσω”;
Ο παρουσιαστής από την πλευρά του θέλησε να τον επαναφέρει στην τηλεοπτική τάξη, μιας και η αλήθεια είναι πως τέτοιες αποκαλύψεις συνήθως δεν συμβαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα, κι εκεί πραγματικά ο Νίκος Καρβέλας έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και πέρασε στην… κατά μέτωπο επίθεση προς τον παρουσιαστή, – κατηγορώντας τον μέχρι και για τα ελληνικά του -, ο οποίος δεν δίστασε να του απαντήσει πως “αν δεν του αρέσει μπορεί να αποχωρήσει από το σόου”!
Από εκεί και πέρα χάθηκε όντως ο τηλεοπτικός έλεγχος και ένα σου λέω ένα λατρεμένη… Κόλαση το “Star Academy”, κόλαση!!!
Όλα αυτά φυσικά είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να ανακοινωθεί η λήξη της συνεργασίας του Epsilon με Νίκο Κάρβέλα, μιας και προφανώς η διοίκηση του καναλιού θεώρησε πως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης για ακόμα μία φορά το… τερμάτισε με την συμπεριφορά του!
Δες το βίντεο

Read More

And More