Είδηση-βόμβα: Μάθε ποια πασίγνωστη, ξανθιά παρουσιάστρια εθεάθη στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει στο τέλος του και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2017-2018, έχει ξεκινήσει ήδη!

Και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν πως… “τα έχουμε δει όλα” μέχρι τώρα (με την καλή έννοια) και τα… ξέρουμε όλα, -από την στιγμή που το διακαναλικό τηλεοπτικό παζλ έχει συμπληρωθεί-, ένα σου λέω ένα λατρεμένη, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Όλες οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ειδήσεις… βόμβα, δεν έχουν σκάσει ακόμα! Μία τέτοια είδηση-βόμβα σου έχω αυτή τη στιγμή και θέλω να φανείς ψύχραιμη.

Γνωστή, ξανθιά και προσφάτως τηλε-ξεσπιτωμένη παρουσιάστρια, εθεάθη στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1. Ναι, ναι, φόρεσε τα καλά της και το πιο θετικό της χαμόγελο και βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Μαρούσι, όπου και είχε συνάντηση και με τον διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ομίλου Γιάννη Λάτσιο, αλλά “κι όχι μόνο”, όπως μου μαρτύρησαν χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αν κρίνω εκ του αποτελέσματος, μόλις το διαζύγιό της με τον ΣΚΑΙ οριστικοποιήθηκε, δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια κι άρχισε τις επαφές της με όλα τα κανάλια ή με όσα κανάλια πιστεύει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας.

Και η αλήθεια είναι πως καλά έκανε, γιατί βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την έναρξη της σεζόν 2017-2018 και ο χρόνος είναι χρήμα. ‘Έχουν στενέψει πια για τα καλά τα περιθώρια για πολλές συζητήσεις κι επαφές, από τη στιγμή που σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν καταλήξει στο πρόγραμμα που θα βγάλουν στον αέρα από Οκτώβρη και όπως είναι φυσικό έχουν γίνει και οι απαραίτητες επαφές.

Τι έγινε δε σε αυτή τη συνάντηση; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτό το ραντεβού της γνωστής παρουσιάστριας με τα στελέχη του ΑΝΤ1 έγινε σε άκρως φιλικό και ζεστό κλίμα και όχι δεν αποκλείεται να την δούμε αυτό το χειμώνα να γίνεται και πάλι, μόνιμη κάτοικος Αμαρουσίου.

Άλλωστε, η Ελεονώρα Μελέτη ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από τον ΑΝΤ1, μιας και οι Αντεννικοί με τον “Πρωινό Καφέ”, ήταν οι πρώτοι που την πίστεψαν κι αποφάσισαν να την… στέψουν “κεντρικιά”!

Κι επειδή μπορεί να σπεύσεις λατρεμένη να σκεφτείς ότι η Ελεονώρα Μελέτη πάει ΑΝΤ1 για να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, μιας και γι ΄αυτό δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, σου λέω ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει.

“Δεν υπάρχει θέμα η Ελεονώρα να βρεθεί στο Σαββατοκύριακο. Αν τελικά υπάρξει πρωινό Σαββατοκύριακου, αυτό θα το αναλάβει η Δούκισα Νομικού”, μου αποκάλυψαν χαρακτηριστικά οι πηγές μου και έσπευσαν να συμπληρώσουν:

“Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο αν θα υπάρχει πρωινό κάθε Σου-Κου από τον Οκτώβρη στον ΑΝΤ1. Όσο για την Ελεονώρα, μαζί της προφανώς και συζητήθηκαν κάποια άλλα πράγματα, αλλά όπως και να έχει, είναι ακόμα νωρίς να ξέρουμε για το αν θα μας προκύψει συνεργασία”.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More