Είναι διάσημη παρουσιάστρια στα 16 της και μιλά για τη διαδρομή της ζωής της!

Είναι από τις πιο πετυχημένες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικές τηλεόρασης και πάντα κυνηγά την επικαιρότητα. Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία πλέον παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Και μπορεί σήμερα να χαίρεται που είναι Παρακευή και να ετοιμάζεται για ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο, αλλά λίγες μέρες πριν νοσταλγούσε την εποχή που ήταν 16 χρονών.

https://www.instagram.com/p/Bfi80DpBNcW/?taken-by=tsapanidou

“Υπάρχουν πολλές μικρές ιστορίες που κρύβουν μεγάλες διαδρομές. Διαδρομές ευχάριστες, διαδρομές δύσκολες, διαδρομές γεμάτες αγάπη και πάθος. Η δική μου διαδρομή στη δημοσιογραφία ξεκίνησε στα 16. Η φωτογραφία είναι από εκείνη την εποχή. Την τράβηξε ένας από τους φωτορεπορτερ-θρυλους -ο Γιάννης Κυριακίδης- και εγω ντρεπόμουν που ένας σπουδαίος έβαζε και εμένα στο καδρο του.

Είμαι στο Μακεδονία Παλλάς καλύπτοντας για τον Ελληνικό Βορρά ένα παγκόσμιο συνέδριο δημοσιογραφίας. Καλεσμένη σε επίσημο δείπνο με τόσα μαχαιροπήρουνα αραδιασμένα μπροστά μου όσα δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου.
16 ετών! Με όνειρα και ορμή να τα πετύχω. Με αγωνία, αν θα τα καταφέρω… Πόνο και αμφιβολία για τις δυνάμεις μου σε κάθε αποτυχία… Να κοιτώ συνεχώς στο αύριο με ένα φόβο αλλά και αστείρευτη επιμονή για συνεχή προσπάθεια.
Ενθουσιαστηκα, απογοητεύτηκα, χάρηκα, λυπήθηκα, έπεσα αλλά συνέχεια σηκωνόμουν και κοιτούσα μόνο μπροστά.
Κι αν μπορουσα να μιλήσω στον 16χρονο τότε εαυτό μου, σήμερα, θα του έλεγα πως “στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ωραιότερη διαδρομή! Την διαδρομή της ζωής σου!”, έγραψε μεταξύ άλλων κι ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

https://www.instagram.com/p/BfbLT0EDPdq/

Read More

And More