Είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίζεις;

Μια εντυπωσιακή και άκρως ανατρεπτική φωτογράφηση έκανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που κλέβει τις εντυπώσεις στην ολοκαίνουργια και επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά. Ο λόγος για την Γωγώ Καρτσάνα που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό της Ελένης Μανγκούτα και ήταν αγνώριστη.

Η Γωγώ Καρτσάνα που γνωρίσαμε αρχικά από το ρόλο της γλυκιάς «Αλίνας» στη σειρά «Το σόι σου» φέτος ενσαρκώνει μια εκ διαμέτρου διαφορετική ηρωίδα και εντυπωσιάζει.  Στη σειρά «Έρωτας μετά», η Γωγώ Καρτσάνα μεταμορφώνεται στην  Όλγα Χουρμούζη, την σέξι λογίστρια που εργάζεται στην εταιρία του Κωνσταντίνου. Είναι πολύ καλή στο να παρουσιάζει οτιδήποτε με τον τρόπο που την συμφέρει για να κερδίσει η ίδια. Στόχος της είναι πάντα να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιους. Στην προσπάθειά της αυτή καταλήγει να την χρησιμοποιούν άλλοι. Τους το επιτρέπει για όσο την συμφέρει. Δεν θα δίσταζε να αλλάξει στρατόπεδο, αν άλλαζαν και τα συμφέροντα της.

Συνεργάζεται με τον Ηλία στο να τον βοηθάει να κλέβει λεφτά από την εταιρεία γιατί έχει κέρδος και η ίδια. Δεν φοβάται μην την πιάσουν. Της αρέσει ο κίνδυνος, αλλά επίσης έχει εμπιστοσύνη και στις διπλωματικές της ικανότητες.

 

Ο νέος της ρόλος μάλιστα, μπορεί να είναι αυτός της γυναίκας – «δηλητήριο» η ταλαντούχα ηθοποιός όμως δεν διστάζει να ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και να εντυπωσιάζει με τη νέα της μεταμόρφωση!

Read More

And More