Eίναι μητέρα διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού! Μπορείς να το μαντέψεις;

Αποτελεί την πιο κλασική περίπτωση όπου η φράση το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει ταιριάζει γάντι. Η κυρία της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη μητέρα μιας από τις πιο όμορφες και πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Μπορείς να μαντέψεις ποιας; Μην κλέβεις… η απάντηση υπάρχει στο τέλος του άρθρου.

Ας σου δώσουμε όμως περισσότερα στοιχεία. Η κόρη της όμορφης γυναίκας της φωτογραφίας έκανε το beakthrough της στο ευρύ κοινό και την τηλεόραση υποδυόμενη μια μοχθηρή και δολοπλόκα γυναίκα που ήθελε να κλέψει τη ζωή, τα χρήματα και την οκογένεια μιας παλιάς της φίλης.

Έπαιξε με τεράστια επιτυχία στη θεατρική παράσταση “Τα βαφτίσια”, την αλλοδαπή υπηρέτρια που είχε πάρει τα μυαλά του Νίκου Μουτσινά.

Σήμερα πρωταγωνιστεί σε καθημερινό σίριαλ, κάνοντας την αδερφή δύο άσπονδων και ορκισμένων να καταστρέψει ο ένας τον άλλο αδερφών! Παράλληλα πρωταγωνιστεί και στη νέα θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Το ΚΤΕΛ”!

Είναι σίγουρο πως το έχεις ήδη βρει…

/

Μιλάμε φυσικά για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία και ανήρτησε αυτές τις φωτογραφίες στο προσωπικό της προφιλ στο instagram, με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της. “Μανούλα μου να τα εκατοστήσεις!!!” γράφει κάτω από την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε και τη συνοδεύει από δεκάδες emoticons αγάπης και θαυμασμού (καρδούλες και χαμογελαστές φατσούλες).

/

Read More

And More