CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια εβδομάδα με αρκετά μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον, έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε…

Aπό την Michelle Williams, την Alexa Chung και την Jennifer Connely με Louis Vuitton, μέχρι το Dolce & Gabbana look της Mila Kunis και το Preen φόρεμα της Scarlett Johansson, δες λοιπόν κι εσύ που εντοπίσαμε τις καλοντυμένες αυτής της εβδομάδας.

Ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Στο Louis Vuitton Series 2 The Exhibition στην California η Michelle Williams εμφανίστηκε με ένα φόρεμα του οίκου, σε γραμμή Α με εμπριμέ λεπτομέρειες και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο ίδιο event, η Jennifer Connelly φόρεσε ένα εμπριμέ Louis Vuitton look και μαύρα booties.

/
Eνώ η Alexa Chung φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα και το συνδύασε με δερμάτινο παλτό και booties.

/
H Sienna Miller σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα λευκό φόρεμα με μαύρο διαφανές καλσόν και platform sandals.

/
Στο Rolling Stone and Google Play Event στο Los Angeles, η Emma Roberts εμφανίστηκε με ένα μίνι floral φόρεμα και μαύρα booties.

/
H Kendall Jenner σε εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορούσε μαύρο skinny παντελόνι, με γκρι ζιβάγκο, αμάνικο πσλτό και μαύρα φλατ μποτάκια.

/
Στο Gilt And (RED) Celebrate The Launch Of Jennifer Meyer xo Jessica Alba στο Los Angeles, η Jessica Alba φόρεσε μια μαύρη fullskirt, crop-top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στην πρεμιέρα του Jupiter Ascending στο Los Angeles, η Mila Kunis φόρεσε ένα Dolce & Gabbana φόρεμα με Christian Louboutin πέδιλα και κοσμήματα Gemfields.

/
Στο Hollywood Reporter’s Oscar Nominees Party στο Los Angeles, η Marion Cotillard εμφανίστηκε με μια εμπριμέ φούστα, αντίστοιχο τοπ και λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στα Art Directors Guild Excellence In Production Design Awards, στο Los Angeles, η Felicity Jones φόρεσε ένα Erdem pre-autumn/winter 2015 gown.

/
Στο Santa Barbara Film Festival, η Rosamund Pike φόρεσε ένα Erdem pre-spring/summer 2015 φόρεμα.

/
Στο G’Day USA Gala στο Los Angeles, η Scarlett Johansson συνδυασε ένα Preen φόρεμα, με Christian Louboutin γόβες.

Read More

And More