Είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο, αλλά δεν το γνώριζε κανείς!

Από τους καλύτερους εκπροσώπους της νέας φουρνιάς ηθοποιών, ο Μιχάλης Σαράντης βλέπει εδώ και καιρό τις μετοχές του να χτυπούν κόκκινο στο θέατρο. Έχοντας αποσπάσει με το σπαθί του το βραβείο Χορν το 2015, εντυπωσιάζει με μια σειρά από παραστάσεις από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέχρι την Επίδαυρο.

Εξίσου ταλαντούχα είναι και τάχιστα ανερχόμενη Μαίρη Μηνά, που κέρδισε κοινό και ειδήμονες τον περασμένο χειμώνα στην παράσταση «Με λένε Έμμα» και ξεχωρίζει τώρα στην «Ορέστεια» του Εθνικού Θεάτρου.

Και οι δύο μας έχουν απασχολήσει μέχρι τώρα μόνο μέσα από τις θεατρικές τους επιδόσεις, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι για την προσωπική ζωή τους. Τώρα, όμως, γίνεται ανατροπή σε αυτό, μιας και -σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life- οι δυο τους ζουν έναν παράφορο έρωτα εδώ και έναν περίπου χρόνο.

Ενώ τα φώτα είναι στραμμένα πάνω τους και δίνουν αρκετές συνεντεύξεις, κατάφεραν να παίξουν το καλύτερο κρυφτό αποφεύγοντας χώρους που θα μπορούσαν να τους απαθανατίσουν μαζί. Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πώς ακόμα και τώρα που έγινε γνωστή η σχέση τους θα εξακολουθήσουν την ίδια τακτική, να μιλούν μέσα από την τέχνη τους, χωρίς να αναφέρονται στον έρωτά τους που θεριεύει στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Μιχάλης Σαράντης, ωστόσο, μιλά με τρυφερά λόγια για την σύντροφό του και δηλώνει στον φιλικό του κύκλο πιο ερωτευμένος από ποτέ, ενώ το ίδιο λέει στους δικούς της ανθρώπους και η Μαίρη Μηνά.

Read More

And More