Ειρήνη Καραγιώργη: Η ηθοποιός εξομολογείται στην Τατιάνα Στεφανίδου τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της

Η Ειρήνη Καραγιώργη αποτελεί τη νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου και πρωταγωνιστεί στη καινούργια σειρά “8 Λέξεις” που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και μίλησε για την ζωή της, η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η όμορφη Ειρήνη έχει ήδη δύο υπέροχες κόρες! Η πρωταγωνίστρια της σειράς “8 Λέξεις” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εγκυμοσύνη της στα 16 της χρόνια, την αντιμετώπιση που είχε στο σχολείο ενώ μίλησε και για τη στήριξη της οικογένειάς της σε αυτή την περίοδο.

“Από την αρχή που νόμιζα ότι ίσως είμαι έγκυος και έλεγα τι θα κάνω με το παιδί, κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι θα το κρατήσω το παιδί… Και έτσι και έγινε. Όταν είδα τις δύο γραμμούλες (στο τεστ εγκυμοσύνης), λέω δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό το πλασματάκι είναι μια ζωούλα και δεν φταίει σε τίποτα και πρέπει να το φέρουμε στον κόσμο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχα παράλληλα το σχολείο και τα μαθήματα. Έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα… Η μητέρα μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα. Με μια μεγάλη αγκαλιά… Ήταν εδώ για εμένα. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγιώργη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

“Εκείνη η περίοδος ίσως ήταν και από τις πιο δύσκολες που προσπαθούσα και εγώ να αφομοιώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Μετά όταν γέννησα θυμάμαι να κλαίω πάρα πολλές φορές πάνω από την κούνια. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι και μαμά και μπαμπάς… Προσπαθούσα να καλύψω ένα κενό και έκανα περισσότερα πράγματα απ’ όσα έπρεπε και τελικά μου γύρισαν λίγο μπούμερανγκ”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δες όλα όσα είπε στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”:

Μάλιστα, η Ειρήνη Καραγιώργη αποκάλυψε στην Τατιάνα κάτι που λίγοι γνωρίζουν! Η κόρη της Νεφέλη – χάρη στον Ανδρέα Γεωργίου – ενσαρκώνει και την τηλεοπτική της κόρη! “Ήταν ιδέα του Ανδρέα, εγώ στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική. Είπαμε να το δοκιμάσουμε και τελικά πέτυχε”.

Read More

And More