Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά για πρώτη φορά: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή;

Η Ειρήνη Καζαριάν απαντά για πρώτη φορά: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Ίαν Στρατή; | tlife.gr

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η νικήτρια του περσινού Greece’s Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, είναι ερωτευμένη. Μάλιστα, ο νέος της σύντροφος φέρεται να είναι ο τραγουδιστής Ίαν Στρατής.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους από το βράδυ που διασκέδασαν στην ίδια παρέα, στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μετά το τέλος του προγράμματός του, ο νεαρός καλλιτέχνης κάθισε στο τραπέζι της Ειρήνης και λίγο αργότερα απαθανατίστηκε από τον φακό να της δίνει ένα φιλί.

Με αφορμή, λοιπόν, τα τρυφερά αυτά ενσταντανέ, δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές έκαναν λόγο για την αρχή ενός τρυφερού ειδυλλίου, που ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ισχύει, αφού η Ειρήνη Καζαριαν ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Ίαν Στρατή.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, η 21χρονη καλλονή διέψευσε τις φήμες για την προσωπική της ζωή λέγοντας: «Εγώ και ο Ίαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική».

READ more