Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα φωτογράφηση που εντυπωσιάζει! [pics]

Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα φωτογράφηση που εντυπωσιάζει! [pics] | tlife.gr

Περίπου 2,5 μήνες έχουν περάσει από το τέλος του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model του reality μόδας που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους.  Η Ειρήνη Καζαριάν μετά τη νίκη της αφοσιώθηκε στο στόχο της χωρίς να δίνει τροφή σχόλια. Μπορεί το γεγονός με το ροζ βίντεο να έριξε την αυτοπεποίθησή της, ωστόσο, δίχως να σχολιάσει κάτι δημόσια, συνέχισε να κυνηγάει το όνειρό της.

Έχοντας ως στόχο μια διεθνή καριέρα, η όμορφη Ειρήνη καθημερινά φωτογραφίζεται για εξώφυλλα, διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες ρούχων. Βλέπει τις επιθυμίες της να γίνονται πραγματικότητα και δεν μπορεί παρά να είναι ευτυχισμένη. Αυτή την περίοδο η δουλειά της αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, αφού θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Σε λίγο καιρό άλλωστε πρόκειται να μετακομίσει στο εξωτερικό, ώστε να βρίσκεται στο μέρος που είναι το πρακτορείο της.

Δεδομένου ότι συμβαδίζει με τα trends της εποχής, η μελαχρινή καλλονή είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε μία από αυτές ανέβασε και κάποια στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση που όπως θα δεις είναι εντυπωσιακή.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more