Ειρήνη Κολιδά: Παιχνίδια στην πισίνα με τον γιο της Αλέξανδρο! [pics]

Τις διακοπές της στο νησί των Ιπποτών με τον γιο της Αλέξανδρο και τους φίλους της από το Survivor έκανε αυτές τις μέρες η Μαχήτρια Ειρήνη Κολιδά. Η γνωστή παίχτρια του Survivor, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρόωρα μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, είχε υποσχεθεί στον γιο της πως θα κάνουν διακοπές στο νησί και χάρηκε όσο τίποτα τα παιχνίδια τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την “τσάκωσε” με τον μικρό να μην σταματούν τις βουτιές και τα παιχνίδια στην πισίνα του πολυτελούς Rodos Palace που έμειναν, κατά την περίοδο των διακοπών τους.Έτσι, λίγο πριν την ονομαστική εορτή του γιου της, οι δυο τους επισκέφτηκαν τη Ρόδο και διασκέδασαν πολύ.

Βλέπεις ο μικρός Αλέξανδρος είναι η βασική της προτεραιότητα και ο μόνος λόγος που την είχε κάνει να λυγίσει και μέσα στο Survivor. Επιστρέφοντας όμως, από τον Άγιο Δομίνικο, η Ειρήνη Κολιδά φρόντισε να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο και πλέον είναι αχώριστη με τον μικρό της. Η ίδια, μάλιστα, του υποσχέθηκε πως τα επόμενα ταξίδια και οι διακοπές του καλοκαιριού θα είναι αφιερωμένα σε εκείνον… κι έτσι έγινε.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More