Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανάβει “φωτιές” με το κόκκινο μπικίνι της! [pics]

Το απόλυτο hit του καλοκαιριού «Χαλάλι». τραγουδά η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια με το αψεγάδιαστο κορμί, μερτά από ένα κουραστικό χειμώνα, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και ανάβει «φωτιές» με το κατακόκκινο μπικίνι της.

Η σέξι τραγουδίστρια έχει μπει για τα καλά σε καλοκαιρινό  mood και οι φωτογραφίες της από την παραλία… κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η ίδια, μάλιστα, μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη –με τον οποίο έχουν γίνει προσπάθειες επανασύνδεσης- δηλώνει ελέυθερη και ωραία και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει:  «Είμαι πολύ ευαίσθητη, γι’ αυτό κι έχω φτιάξει μια άμυνα χωρίς να το ξέρω προς τα έξω. Χωρίς να με ξέρει κάποιος βλέπει τη σκληρή και τη δυναμική μου πλευρά, γιατί όλο το υπόλοιπο προσπαθώ να το προστατεύσω. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω στεναχωρηθεί έντονα, έχω απογοητευτεί έντονα, οριακά στο να σκεφτώ να τα παρατήσω. Είμαι υπερβολική πάντα, γενικά, στα συναισθήματά μου. Είτε είναι θετικά, είτε είναι αρνητικά. Έχουν υπάρξει στιγμές που έχω προσπαθήσει να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό που βλέπετε. Εγώ δεν κρίνω έναν άνθρωπο από την εξωτερική του εμφάνιση…».

Ενώ, για τον ιδανικό άντρα εξομολογήθηκε:  «Είμαι παραδοσιακή. Έχω μάθει ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα. Στο παρελθόν με βόλευε να ξέρουν ότι είμαι δεσμευμένη για να έχουν λιγότερες κρούσεις. Ο ιδανικός άντρας για εμένα πρέπει να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ, παιδεία και όμορφη ψυχή…».

 

Read More

And More