Ειρήνη Παπαδοπούλου: Από τον Survivor στο Madwalk Κύπρου η εκρηκτική τραγουδίστρια! [pics]

Από την παραλία του Survivor στην πασαρέλα βρέθηκε η “μπουλντόζα” Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η διάσημη τραγουδίστρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, δεν σαματά να δέχεται την αγάπη του κόσμου και να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Ανανεωμένη, χαμογελαστή και με σχέδια για το επόμενο χρονικό διάστημα (πριν λίγες μέρες μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης για τα νέα της τραγούδια), η Ειρήνη Παπαδοπούλου ταξίδεψε στην Κύπρο και εμφανίστηκε σε ένα ρόλο έκπληξη στο 4ο MTN MadWalk, τον θεσμό που ενώνει τη μόδα με τη μουσική και πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία.

Όπως κάθε χρόνο, σχεδιαστές μόδας συναντήθηκαν με αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα show που συνδυάζει πρωτότυπα live performances με μοναδικά fashion catwalk. Μια από τις διάσημες ερμηνεύτριες ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο στο μαύρο (ναι δεν ήταν κόκκινο) χαλί, όσο και στην σκηνή και την πασαρέλα του φετινού Madwalk!

Η survivor @eirini_papadopoulou στο black carpet του φετινού #MTNMadWalk. Σε πολύ λίγα λεπτά ξεκινάμε… #fashioneventinprogress #madcy #blackcarpet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madcy(@mad_cy) στις

Read More

And More