Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ενοχλημένη με την ατάκα του Ατζούν Ιλιτζαλί για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο περιοδικό ΟΚ!

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στη δημοσιογράφο, Μαρία Ρουμελιώτου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ατάκα του Ατζούν Ιλιτζαλί στο φετινό Survivor, σχετικά με την ίδια, τον Κώστα Πηλαδάκη αλλά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πριν από λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί απευθυνόμενος στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας: «Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι». Ένιωσες άβολα με αυτό το σχόλιο;

Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα κι ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Από όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή. Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Να θυμίσουμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα από τα αγωνίσματα είχε πει στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον για σένα είναι το αγόρι σου, ο Κώστας. Είναι πολύ καλό παιδί από την Ελλάδα. Εύχομαι να είστε πολλά χρόνια μαζί και να είστε χαρούμενοι. Τον ξέρω πριν από σένα. Στον πρώτο κύκλο του Survivor… Όχι δεν τον γνώρισα προσωπικά, τον ξέρω από εκεί, αλλά σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι στο παιχνίδι μας. Κώστα ελπίζω αυτή να είναι τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι σε παρακαλώ μείνε μαζί της και είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Είναι πολύ αισιόδοξο κορίτσι και εύχομαι ότι δε θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor”.

Read More

And More