Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό – Φωτογραφίες

Μια περίοδο αλλαγών βιώνει αυτό το διάστημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, χώρισε από τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Τις πρώτες μέρες της έντονης φημολογίας, κανείς από τους δύο δεν είχε βγει να τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου, λίγες μέρες μετά, αποφάσισε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της να αποκαλύψει ότι χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει αφήσει πίσω αυτό το κομμάτι της ζωής της, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου από μέρα σε μέρα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.

Μέχρι στιγμής, η ίδια δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το αν θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ παράλληλα συνεχίσει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της εδώ.

Το βράδυ του Σαββάτου 11/2 μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Καίτη Γαρμπή.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, είχε επιλέξει ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, όπου είχε έξω όλη την πλάτη και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More