Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μπαίνει στο Survivor All Star; Η φωτογραφία που φουντώνει τις φήμες

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρόσφατα απασχόλησε τα media με τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο», είχε αναφέρει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον χωρισμό – Δες ΕΔΩ αναλυτικά όσα έγραψε

Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία, δίπλα στη φωτιά. Το τοπίο γύρω της θύμισε πολύ την παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

«Έτοιμοι;» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από την ανάρτησή της, ενώ αμέσως τα σχόλια περί επιστροφής στο Survivor έπεσαν «βροχή».

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεκίνησαν να ρωτούν την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν μπαίνει στο παιχνίδι, ή εάν πρόκειται για το κάποιο γύρισμα για νέο της clip.

Μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει δημοσίως κάτω από την ανάρτηση.

 

 Η νέα φωτογραφία της Ειρήνης Παπαδοπούλου σχολιάστηκε και στο twitter:

 

 

Read More

And More