Ειρήνη Παπαδοπούλου: Όλες οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Μπαλί χωρίς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Μετά από πολλές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, πολλοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που επέλεγαν να κλείσουν το καλοκαίρι τους με ένα υπερατλαντικό ταξίδι.

Ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για φέτος, ήταν η Ινδονησία και συγκεκριμένα το Μπαλί. Μεταξύ των celebrities που επέλεξαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν απολαμβάνει τις διακοπές της στο εξωτικό μέρος, περνώντας μοναδικές στιγμές.

Η ίδια, ως λάτρις των social media δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται εντυπωσιακές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει αν μαζί της ταξίδεψε ο αγαπημένο της, Αλέξανδρος Πασχαλάκης ή κάποια φίλης της.

H Ειρήνη Παπαδοπούλου που διατηρεί το δικό της “ημερολόγιο” στο instagram έδειξε να ενθουσιάζεται από την πρώτη στιγμή με το μέρος ενώ οι φωτογραφίες που μοιράζεται καθημερινά με τους ακόλουθούς είναι κάτι παραπάνω από ονειρικές.

Τα ζώα, οι ντόπιοι, αλλά και η άμεση επαφή με τη φύση δείχνουν να την έχουν ενθουσιάσει. Η ίδια μάλιστα, δεν δίστασε να σταθεί κοντά σε ένα τεράστιο φίδι, το οποίο στη συνέχεια χάιδεψε. 

Δες όλες τις φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Μπαλί

Read More

And More