Ειρήνη Ψυχράμη: Η εξομολόγηση για το bullying – «Μου έλεγαν να χάσω κιλά, να κάνω λιποαναρρόφηση»

Για το bullying που έχει βιώσει στη ζωή της, την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας αλλά και για τον γιο της, Χρήστο – Νεκτάριο μίλησε η Ειρήνη Ψυχράμη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Το bullying για την εξωτερική μου εμφάνιση είναι η μισή μου ζωή. Με το που μπήκα στο συγκρότημα φυσικά υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις ότι πρέπει να χάσω κιλά, να κάνω κάποια λιποαναρρόφηση. Δεν έκανα ποτέ, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου για την μουσική», είπε αρχικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Ψυχράμη περιέγραψε όμως πως της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της, λέγοντας: «Μέσα σε έξι μήνες γνωριμίας μου έκανε πρόταση γάμου. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί τα Χριστούγεννα, καθόταν σε ένα σκαμπό με πήρε αγκαλιά, μετράγαμε αντίστροφα την αλλαγή του χρόνου και όταν ήρθε το 2019, μετά την αντίστροφη μέτρηση, μου έβγαλε το δαχτυλίδι και του είπα κατευθείαν “ναι”».

H Ειρήνη Ψυχράμη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον δίχρονο γιο της, τον Χρήστο – Νεκτάριο: «Η ζωή μου μετά την γέννηση του γιο μου είναι φωτεινή, λαμπερή είναι πολύ όμορφη και θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά».

Read More

And More