Ειρήνη Ψυχράμη: Το πρώην μέλος των Hi5 αποχωρεί από το “Μην Ψαρώνεις” λόγω εγκυμοσύνης!

Τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της ετοιμάζεται να ζήσει η Ειρήνη Ψυχράμη! Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μέλος του δημοφιλούς γυναικείου συγκροτήματος Hi-5 διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως λόγω της κατάστασής της δεν πρόκειται να επιστρέψει στον δεύτερο κύκλο του “Μην Ψαρώνεις” στον ANT1.

Η τρελιάρα “Μήτση” δεν θα είναι πλέον στο καστ της σειράς αλλά ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί. Όπως ανέφερε ο σκηνοθέτης Πιέρος Ανδρακάκος στο Tv Έθνος, δεν θα φέρει στις οθόνες μας άλλη Μήτση… Από τη σειρά μάλιστα αποχωρούν και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Στελλίνα Κουρή.

«Κι εγώ μετά από πολλά χρόνια σχέσεων, έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο επικοινωνούμε και αγαπάμε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό ήταν που δεν μπορούσα να βρω στους άλλους, μας έφερνε σε αδιέξοδο και δεν υπήρχε ισορροπία στη σχέση. Τώρα τα έχω βρει όλα αυτά και νιώθω τυχερή» είχε δηλώσει η Ειρήνη Ψυχράμη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό 7Μέρες TV.

Read More

And More