Ειρήνη Στεργιανού: Δεν είναι πια μελαχρινή! Δες την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της [pics]

Η Ειρήνη Στεριανού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η μελαχρινή καλλονή ήταν από τα κορίτσια που δεν ενθουσιάστηκαν από την αλλαγή που της έκαναν στα μαλλιά της όταν μπήκε στο reality μόδας του STAR.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά την αποχώρησή της δεν άργησε να επιστρέψει στην πλούσια μακριά κώμη, με τη βοήθεια της τρέσας. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι αυτό ήταν το look στο οποίο θα κατασταλάξει, λίγο καιρό αργότερα επισκέφθηκε τον προσωπικό της κομμωτή, ο οποίο της έκοψε τα μαλλιά σε ένα μακρύ καρέ.

Οι αλλαγές στο hairlook της, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Πρόσφατα, η νεαρή καλλονή αποφάσισε να μακρύνει ξανά τα μαλλιά της και να σταματήσει να είναι πια μελαχρινή. Έτσι, τα έβαψε σε μια red απόχρωση και πλέον είναι μια φλογερή κοκκινομάλλα, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη με την ανανεωμένη εμφάνισή της και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της στα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της χαρίζουν τα likes τους απλόχερα.

Πώς σου φαίνεται η Ειρήνη ως κοκκινομάλλα;

Read More

And More