Ειρήνη Στεριανού: Η πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή της από το GNTM [pic]

Μία από τις πιο όμορφες και sexy κοπέλες αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο χθεσινό επεισόδιο. Η Ειρήνη Στεριανού κέρδισε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού τόσο με την ομορφιά της όσο και με την άκρως σέξι εμφάνισή της.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια κατέλαβαν το flagship store γνωστής εταιρείας ρούχων προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με αυτά τα looks και δυστυχώς η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως η Ειρήνη είχε την χειρότερη φωτογραφία από τα υπόλοιπα κορίτσια.

“Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Είμαι πολύ χαρούμενη για την πορεία μου στο παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε όλο αυτό τον καιρό! Τα μηνύματα σας είναι άπειρα Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους αν και μπορεί να καθυστερήσω λίγο. Μη με παρεξηγήσετε. Σας αγαπώ και σας ανταποδίδω τις ευχές!!” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More