Είσαι στην Πάρο; Η έκθεση φωτογραφίας που δεν πρέπει να χάσεις

#KARDIOWAY

Μπορεί να είναι στο τυρί σου, λίγο πριν φτιάξεις το πρωινό σου τοστάκι. Ίσως στις μπανάνες που ωριμάζουν, στις πατάτες, στον τοίχο, στα σπασμένα φανάρια, παντού!

Η αγάπη μας κλείνει το μάτι και μας στέλνει σινιάλα καθημερινά υπενθυμίζοντας την παρουσία της. Τα βλέπεις ή σε έχει απορροφήσει η σύγχρονη ταχύτητα;

Η εικαστικός Ασπασία Μουριάδου τα βλέπει και εδώ και 4 χρόνια τα φωτογραφίζει. Μέχρι σήμερα έχει φωτογραφίσει περισσότερες από 350 καρδιές. Στη σπανακόπιτα, στο ταβάνι, στα ταξίδια της, στον δρόμο της. Στις λακκούβες, στα φύλλα… Παντού και καθημερινά!

Κάποιες από αυτές έγιναν μια υπέροχη και πολύ επιτυχημένη έκθεση στο Μετρό του Συντάγματος και της Ακρόπολης που έκανε σινιάλο σε χιλιάδες Αθηναίους, την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάποιες άλλες δημιούργησαν ένα art book, ντυμένες με τα κείμενα της δημοσιογράφου Ξένιας Ιωάννου. Η παρουσίαση του οποίου έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μαζί με μια έκθεση φωτογραφίας που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της πόλης.

Τώρα, η έκθεση φωτογραφίας #KARDIOWAY, της Ασπασίας Μουριάδου, ταξιδεύει στην Πάρο.

Από 1 έως 8 Οκτωβρίου τα σινιάλα αγάπης θα εκτίθενται στην γκαλερί ART SPACE / STUDIO 265, όπου θα είναι διαθέσιμο και το art book που υπογράφει η επιτυχημένη εικαστικός.

Είστε καλεσμένοι να συνειδητοποιήσετε μέσα από το εικονογραφημένο αυτό ταξίδι, ότι η αγάπη υπάρχει παντού και πάντα, μας κλείνει το μάτι καθημερινά και μας υπενθυμίζει να ακούμε την καρδιά μας.

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του #KARDIOWAY!

Read More

And More