Εισέβαλλε σε αγώνα ποδοσφαίρου και μαχαίρωσε τον αδελφό του!

Ένας άντρας στην Τουρκία εισέβαλε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Mersin – Samsunspor, στον αγωνιστικό χώρο και μαχαίρωσε τον τεχνικό της Mersin και αδελφό του. Ο Yuksel Yesilova γλίτωσε από θαύμα, αφού δέχτηκε μια μαχαιρία στο στομάχι και άλλες πέντε στον γοφό. Ο αγώνας διεκόπη αμέσως και ο Yuksel μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης είναι ο Murat Yesilova, ο οποιος ισχυρίστηκε ότι μαχαίρωσε τον αδελφό του, επειδή είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον γιο του. Από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας, τον διέψευσε υποστηρίζοντας ότι ο αδελφός του έχει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να τον βλάψει.

Όμως, ο γιος του δράστη επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε ο πατέρας του. Μάλιστα, εμφανίστηκε σε εκπομπή και υποστήριξε τα εξής: “Αυτό το άτομο παρενοχλεί σεξουαλικά εμένα, και την οικογένειά μου. Έχει ψυχολογικά προβλήματα. Έχω καταθέσει μηνύσεις αρκετές φορές εναντίον του και έχει καταδικαστεί σε ποινή τριών μηνών γι αυτό. Τρια χρόνια πριν, έστειλα μια επιστολή στο Υπουργείο Εσωτερικών, ζητώντας βοήθεια”

Read More

And More