Έκανε Πρωτοχρονιά κλειδωμένη σε… σούπερ μάρκετ!

Η γυναίκα, στη βόρεια Γαλλία, είχε πάει σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει τα τελευταία απαραίτητα ενόψει της αλλαγής του χρόνου. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος Ρουμπέ.

Έκανε το… λάθος να μην προσέξει ότι πλησίασε η ώρα για το κλείσιμο. Οι υπάλληλοι δεν έψαξαν για πελάτες, κλείδωσαν το κατάστημα και έφυγαν! Όταν η 73χρονη βγήκε από την τουαλέτα, την περίμενε η δυσάρεστη έκπληξη: την είχαν κλειδώσει μέσα!
Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord, η γυναίκα χτύπησε πολλές φορές τον συναγερμό, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία αφού ουδείς την… απελευθέρωσε! Έτσι, έκανε… αλλαγή μόνη της, στους διαδρόμους του άδειου σούπερ μάρκετ!
Παρά το γεγονός πως είχε όλα τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ στα… πόδια της, δεν προσπάθησε να πάρει τίποτα για να φτιάξει τουλάχιστον ένα πρωτοχρονιάτικο δείπνο.
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τη βρήκε επιτέλους ένα μέλος του προσωπικού. Ήταν εξαντλημένη, νηστική και άυπνη αλλά καλά στην υγεία της. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.
Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Newsit

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164