Έκανε “βουτιά’ από τον τρίτο για να γλιτώσει… από τον άντρα της ερωμένης του!

Όλα άρχισαν όταν η ωραία και ελκυστική 40άρα, γυναίκα πολύ γνωστού στελέχους μεγάλης εταιρείας, γνώρισε τον αθλητικό συνομήλικο της με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό πριν από περίπου έξι μήνες.

Όπως γράφει σήμερα η “Espresso”, ο 40αρης “Καζανόβας” αποδείχτηκε καλός και στο ερωτικό μπλα μπλα, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για εκείνον να ρίξει οποιαδήποτε γυναίκα, ειδικά όταν αυτή “ψάχνεται”.
Αποτέλεσμα, έκανε θυελλώδη σεξουαλική σχέση με την παντρεμένη. Μάλιστα παρ’ όλο που και ο 40χρονος είχε μόνιμο δεσμό, δεν δίστασε να τάξει στη άπιστη σέξι σαραντάρα, τον ουρανό με τ’ άστρα αλλά φυσικά μόνο στο κρεβάτι.
Έτσι μαζί ζούσαν ωραίες στιγμές απιστίας όταν ο σύζυγος έφευγε από το σπίτι. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο τον εραστή της και αυτός πήγαινε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της. Όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη. Ένα απόγευμα τις προηγούμενες μέρες, ο σύζυγος επέστρεψε ξαφνικά στο σπίτι και βρήκε φυσικά το παράνομο ζευγάρι μαζί.
Εκείνη προσπάθησε να καλύψει τη γύμνια της, ενώ εκείνος θέλησε να προστατεύσει την σωματική του ακεραιότητα. Έτσι ο εραστής στην προσπάθεια του να κρυφτεί από τον σύζυγο βρήκε στο μπαλκόνι. Και εκεί όμως τον βρήκε ο μαινόμενος σύζυγος. Οπότε ο μοναδικός δρόμος διαφυγής για τον εραστής της ξανθιάς κυρίας ήταν να διαφύγει από τον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Εκεί βρισκόταν ένα ψηλό δέντρο κι έτσι ο 40χρονος πίστεψε πως θα μπορούσε να πιαστεί από τα κλαδιά και να κατέβει. Όμως τα κλαδιά δεν άντεξα και έτσι βρέθηκε στο κενό.
Ο 40χρονος άρχιζε να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ κάποιοι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία πιστεύοντας ότι ήταν διαρρήκτης. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση όχι όμως κρίσιμα, καθώς έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια και στα πλευρά αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Φυσικά ούτε λόγος για μηνύσεις καθώς στο Δικονομικό μας σύστημα υπάρχει “νομικό κενό” για τέτοιου είδους προσωπικά ζητήματα

Read More

And More