Εκείνη λεσβία, εκείνος γκέι και είναι παντρεμένοι 33 χρόνια!

O Dennis και η Linda Anfuso γνωρίστηκαν στην Σχολή Καλών Τεχνών, ήρθαν κοντά χάρη στην αγάπη που είχαν και οι δυο τους για τον Μάγο του Οζ, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Σήμερα, μετά από 33 χρόνια είναι μαζί και απόλυτα δεμένοι από αγάπη. Γιατί ο έρωτας τους εγκατέλειψε πολύ σύντομα όταν και οι δυο τους με διαφορά ελάχιστου χρονικού διαστήματος συνειδητοποίησαν ότι είναι ομοφυλόφιλοι και πως τελικά δεν έλκονταν σεξουαλικά ο ένας από τον άλλο.

Ο Dennis, 60 ετών σήμερα, λέει πως είναι gay και η Linda, 59, λεσβία. Και το εύλογο ερώτημα είναι: τι είναι αυτό που τους κρατάει μαζί; Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους η Linda διαγνώστηκε με μία σπάνια ασθένεια που κλωνίζει τους μυς και προκαλεί τρέμουλο σε όλο το σώμα και ο Dennis ανέλαβε την φροντίδα της. Το ζευγάρι αγαπήθηκε βαθιά και στήριξαν τον γάμο τους σε αυτή την αγάπη, την φροντίδα και τη φιλία και όχι στον παράφορο έρωτα, από αυτόν που συναντάς στις ταινίες.

Στην συνέντευξη που έδωσε μάλιστα και η Linda στην Huffington Post που δημοσίευσε το θέμα είπε πως ο γάμος δεν έχει να κάνει με το σεξ. “Το σεξ έχει να κάνει με το σεξ και ο γάμος έχει να κάνει με τον γάμο. Και ο γάμος είναι κάτι πιο βαθύ: είναι η δέσμευση με έναν άνθρωπο. Να είσαι εκεί, να τον φροντίζεις και να τον αγαπάς” είπε η Linda.

Ποια η δική σου γνώμη;

Read More

And More