“Έκλαψε” ο Γιώργος Λιανός με τη θερμή υποδοχή του Τριαντάφυλλου – Το επικό σχόλιο

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έγινε χαμός για την υποδοχή του.

Πλήθος κόσμου τον περίμενε, φωνάζοντας συνθήματα και τραγούδια. Την άφιξή του στην Ελλάδα σχολίασε και ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, μέσα από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον “Sfera”. 

Ο Γιώργος Λιανός, αν και γνώριζε την απήχηση που Τριαντάφυλλου στο κοινό, έμεινε άναυδος με τη θερμή υποδοχή του και τον τρόλαρε, όπως μόνο εκείνος γνωρίζει. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε επιστρέψει έτσι. 

 

Διάβασε ακόμα: Τριαντάφυλλος: Οι πρώτες εικόνες με τη σύζυγό του, Δήμητρα και τον γιο τους – Καπνογόνα έξω από το σπίτι του

 

“Μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει έτσι. Έλα εντάξει δυνατό come back. Εμένα μου άρεσε γιατί γύρισε σπίτι και ανέβαζε στόρι, ότι έβλεπε το επεισόδιο, με άγχος κιόλας, πίσω από τον καναπέ, όρθιος, με τα χέρια στο κεφάλι… Κοίταζε τον κάθε πόντο, το ζούσε ακόμα. Πάνω στην ώρα βγήκε, τώρα που θα αρχίσουν τα λαιβάκια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164