Εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στο φινάλε της εκπομπής – “Από μυαλό πατάτα”

Στο φινάλε της εκπομπής της Μεγάλης Πέμπτης και πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για Πάσχα, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στον αέρα μετά από ένα μήνυμα τηλεθεατή που έλαβε. Το μήνυμα ανέφερε πως η εκπομπή παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και πως την επαινεί επειδή δεν αφήνει κανέναν να περάσει τα διόδια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, κοιτώντας την κάμερά του, είπε απευθυνόμενος στον τηλεθεατή:

«Να πούμε με όλη την καλή διάθεση κάτι στον φίλο μας τον Νίκο. Δε μπορώ να πω και το επώνυμό του. Κακώς, γιατί εκείνος με το ονοματεπώνυμό του μας τα ρίχνει, ότι παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης και είπαμε με χαρά ότι δεν περνάει κουνούπι από τα διόδια.

Άκουσε να δεις βρε Νίκο, αν εσύ θέλεις να κάνεις αντίσταση, πήγαινε πέρασε. Εγώ επειδή αγαπάω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, επειδή αγαπάω μέχρι και εσένα, ο οποίος δεν έχεις μυαλό, από μυαλό πατάτα. Ξέρεις πώς θα σε χαρακτήριζα; Μυαλοφυγόδικο! Ακόμη και εσένα που είσαι μυαλοφυγόδικος σε αγαπάω και σε προστατεύω και μένω στο σπίτι. Αυτή η δική σου η μαγκιά, ότι είναι προπαγάνδα να μείνουμε όλοι σπίτι, σε τι σενάριο συνωμοσίας βασίζεται;

Και ξέρεις κάτι, όταν διακινείς μέσω διαδικτύου τέτοια πράγματα και αυτά γίνονται από ορισμένους πιστευτά, αυτό είναι αδίκημα. Και δεν με ενδιαφέρει εμένα αν έχεις λίγο μυαλό, με ενδιαφέρει να μην παρασύρεις ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές σου. Και εγώ λίγο μυαλό έχω, αλλά δεν παρασύρω τους ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές μου. Με τις απόψεις των επιστημόνων», κατέληξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

πηγή: zappit

Read More

And More