Εξαφανίστηκε γνωστή δημοσιογράφος. Ο δικηγόρος σύζυγός της καταγγέλλει απαγωγή! Βίντεο

Από την προηγούμενη Παρασκευή, αγνοείται η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε ο σύζυγός της και γνωστός δικηγόρος, Νίκος Μπούρας, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα… Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές.
Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ.»

/

Την περίεργη υπόθεση της εξαφάνισης ερευνά η ασφάλεια Αττικής. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής ιδιαίτερα έμπειροι στις εξιχνιάσεις απαγωγών -100% στα ποσοστά- μέχρι στιγμής δεν έχουν στα χέρια τους στοιχεία που να δείχνουν περίπτωση απαγωγής με την στενή έννοια του όρου καθώς δεν έχει υπάρξει τηλεφώνημα στο οποίο να ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση τις γνωστής δημοσιογράφου.

Δες όσα είπε ο σύζυγος της δημοσιογράφου στην Τατιάνα Στεφανίδου

Read More

And More